Vinkort på iPad? Endnu ikke set i Danmark…

Vinkortet serveret på en iPad? Hvornår ser vi denne udvikling i Danmark? At sige at restauratører er nogle af de mest stædige og traditionsbundne mennesker i verden, er næppe helt forkert? Jeg mindes ikke hvornår jeg sidst har set et vinkort i Danmark der var bygget markant anderledes op, end den gængse standard. Skal dette tages som kritik? Nej, egentlig ikke. Jeg tror nemlig også på at forbrugerne i Danmark er traditionsbundne og foretrækker at få deres vinkort serveret på denne måde.

Vil man ikke ”nøjes” med at være forrest i feltet, men gerne foran feltet, så prøv denne løsning:

Ristorante La Credenza ligger udenfor Torino Italien og har én Michelin stjerne. De har netop lanceret deres vinkort på en iPad. Jeg synes det er en super fed løsning!!

Hvad siger du til det? Lad mig endelig høre når dette ses i Danmark… 🙂

4 comments

 1. Rasmus siger:

  Sejt; det må være et spørgsmål om tid, før også en dansk restauratør springer på pad’en.

  Jeg er nu helt enig i, at de danske restaurantgængere foretrækker en traditionel opbygning af et vinkort. Min holdning er, at restauratører er for dårlige til at kommunikere og har for ringe fantasi til at kunne finde en bedre model, end den alle de andre også bruger.

  Det er derfor med stor glæde, jeg har set flere og flere vinkort spire op ude i byen, som er bygget op over en kort beskrivelse af vinenes smagsprofil. Altså bare sådan noget som “let, frisk og ukompliceret”, eller hvad de nu har skrevet, efterfulgt af listen med de vine, der falder i den kategori.

  Friske, lette og ukomplicerede er der rigtigt mange vine fra fx Muscadet eller Touraine, der er, men det er det altså ikke særligt mange af mine ikke-madøre-venner (de få tilbageværende), som ved.

  iPad-vinkortet kunne passende starte med, at gæsten valgte, om hun ville se vinene præsenteret ifølge appellationer eller smagsprofil. Det var da en tanke.

  Rasmus

 2. Rasmus siger:

  Åh nej, der skulle jo have stået, at jeg IKKE er enig, goddammit. Sorry.

 3. claus sennov siger:

  Hej
  iPad vinkort er lige på trapperne i DK. Vi kører test af iPad vinkort i Vejle i februar eller marts 🙂 Tjek http://www.acubo.dk for mere info!

  • vinkreutzer siger:

   Hej Claus

   Tak for din kommentar, herligt at se at tingene nu rykker i Vejle og snart resten af landet. Glæder mig til at se dette snarest. Kommer du/I på Food Fair i Bella Center i næste uge? Jeg står på standen hos Oskar Davidsen / Taster Wine, kom endelig forbi hvis du har tid.

   Mvh
   Frederik

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.