En guide til…

Her en liste over de indlæg jeg har lavet hvor jeg går lidt mere i dybden med et specifikt område. I visse tilfælde nok til at man kan kalde det en Guide til … Ofte er det indlæg der skrives som opfølgning på et spørgsmål fra en læser omkring forståelsen af et givent emne/område.

Champagne, en guide til vinene fra området. Hvad betyder Brut, Sec, Blanc des Blancs etc. Hvor sød er din Champagne, betyder årgangen noget?

Portvin, typer og udtryk Vintage, LBV, Colheita. Hvor længe kan din flaske stå åben og lidt mere i dybden med denne lækre søde drik

Loiredalen. De fem distrikter som regionen er delt op i, lidt om Chenin Blanc, Cabernet Franc og de søde vine

Tysk vin, hvordan bliver det nemt. Hvordan kan man nemt se gennem fingre med de komplicerede udtryk på etiketten?

Bourgogne en kort guide. Som del af indlæg gennemgås her de nemme ting ved Bourgogne vine.

Blindsmagning, et par gode råd til at arrangere

Point til vin skal man give en vin point? På hvilken skala og hvorfor? Her min egen lille diskussion på dette store emne.

Servering af gammel vin Hvad skal du gøre hvis du står og skal nyde en gammel flaske vin.

Skriv et svar