Copenhagen Street Food – en omtale

Copenhagen Street Food er endnu et bud til den moderne københavner for at få stillet sulten. Grundlæggende set taler vi om en samling af små simple spisesteder, samlet i en stor hal. Jeg havde hørt både godt og skidt om stedet, så naturligvis ville man gerne forbi.

Copenhagen Street Food

Med beliggenhed lige ned til vandet, blå himmel og god stemning, så føler man sig velkommen.

Det lykkedes en dag med familien, efter en længere tur på museum trængte vi til kalorier. Samlet set vil jeg sige at vi var meget tilfredse. Vi fik rigeligt med mad, i alle de 4 boder vi prøvede. Priserne var ganske ok og vigtigst; kvaliteten var virkelig god. Her er hvad vi fik at spise:

DSC_0644

Fra venstre: butterchicken, egg-wrap og fish n chips

Priserne var ganske ok og vigtigst; kvaliteten var virkelig god. Her er hvad vi fik at spise:

Fiske container

Fiske container

Lucas valgte en omgang Fish & Chips. 4 store stykker fisk, frisk panering, frisk fisk. Små tynde fine fritter, som ikke var hjemmelavet. Top i orden, og nærmest mere end han kunne spise. Kr.75,-

Indisk i god kvalitet

Indisk i god kvalitet

Ann-Toni gik indisk med en omgang Butterchicken, serveret med lidt ris og et fladt brød. Velsmagende og dejligt krydret. En god størrelse portion til kr. 69,-

Så er der wraps i æg

Så er der wraps i æg

Jeg tog en egg-wrap med svinekød. En flad pandekage, eller nærmere end flad omelet, uden mel. Fyldt til bristepunktet med frisk salat og grønsager. Rigeligt med kød, selv til en kødglad mand som mig. Kr. 75,-

Et stykke af Belgien, lige midt i København

Et stykke af Belgien, lige midt i København

Som afslutning måtte vi lige have et kræmmerhus helt friske pommes frites fra den belgiske bod. Hold da op det var godt. Dobbeltstegt i andefedt, godt med salt og så hjemmelavet mayo og urtecreme. Perfektion til kr. 40,-

Copenhagen Street Food - en hal med mad

Copenhagen Street Food – en hal med mad

Drikkevarer hedder drinks hvis det skal være sjovt, eller øl i forskellige afskygninger. Hvor er min vinbar? Da det var frokost og jeg skulle køre derfra, så stod den på kildevand til kr. 25,- for en flaske – det var så en hamper pris.
Vi er allerede nu i gang med at finde ud af hvad vi skal have næste gang… Surf n’ Turf burger, den brasilianske grill, koreansk gadekøkken eller… Hvad er din favorit?