Blindsmagning…hvad vil du medbringe???

Vinsmagning kan komme i mange forskellige former. Jeg er igen blevet inviteret med til en blindsmagning, hvilket som udgangspunkt er mit yndlings tema. Her er man altid på glatis, man tror man har lært en masse gennem årene. Min erfaring viser bare at dagsformen altid er det vigtigste. Gad vide hvordan min form er i morgen?

Emnet er ganske enkelt: Medbring den bedste flaske rødvin til kr. 300,-

Er det nemt synes du? Nej vel. Jeg er stadig i vildrede om hvad jeg skal medbringe, mine tanker er lidt;

  • Hvilken vin kan vinde smagningen? Skal man overhovedet vinde, eller bare tage det med man kan lide…
  • Skal det være kraftigt, eller elegant?
  • Oversøisk power, eller fransk elegance?
  • Hvad medbringer de andre? Vil min Beaujolais klare sig ok efter en Barossa Shiraz…

Det er blot nogle af mine tanker. Hvad ville du gøre dig af tanker? Og vigtigst af alt; hvad ville du medbringe til dette tema??

Er der nogen der har lagt Champagne på køl???