Marchal – en restaurant langt ud over det sædvanlige

Efter en lang dag med blindsmagning af vin, havde vi gjort os fortjent til en dejlig middag! Heldigvis valgte chefen at den skulle indtages på Restaurant Marchal, som netop har modtaget sin første Michelin stjerne. Stort tillykke til Ronny Emborg og resten af teamet på Hotel d’Angleterre med den.

Restaurant Marchal på Hotel d'Angleterre

Restaurant Marchal på Hotel d’Angleterre

Denne aften kunne vi så se om vi ville vurdere dem i samme høje liga. Samlet set vil jeg med min erfaring sige at dette var på absolut Michelin niveau. Alle retter sad lige i skabet, super råvarer, godt gennemtænkte kombinationer, flot anrettet i de rette mængder. Service i restauranten var upåklagelig og prisniveauet nogenlunde rimeligt. Vinkortet kan man næsten ikke sætte en finger på, her er alle klassikerne samt ganske få sjove og kantede ting at lege med. Jeg er en stor fan af at man kan sammensætte en hel menu, kun med forretter. Ofte nyder man en enkelt, eller to, forretter og bliver bagefter kørt helt ned af en tung og voldsom hovedret. Her blev vi vejledt til at vælge 3 – 4 små retter hver, som var alt rigeligt til at blive mæt og prøve lidt forskellige gode ting. Her er en kavalkade af billeder fra en fremragende aften, der for min skyld kan få topkarakteren; 6 stjerner, 5 kokkehuer eller 1 Michelin stjerne! Tak for en god aften til alle på Marchal!

Krug Grande Cuvee var en perfekt start

Krug Grande Cuvee var en perfekt start

Grillede tyske asparges

Grillede tyske asparges

2004 Fritz Haag, Brauneberger Juffer Sonnenuhr Auslese

2004 Fritz Haag, Brauneberger Juffer Sonnenuhr Auslese

Pighvar med gulerod Yderst velsmagende

Pighvar med gulerod
Yderst velsmagende

2011 Dom de Lambrays, Morey Saint Denis

2011 Dom de Lambrays, Morey Saint Denis

Brisler i den måske bedste servering nogensinde

Brisler i den måske bedste servering nogensinde

2011 Henri Boillot, Bourgogne Rouge

2011 Henri Boillot, Bourgogne Rouge

Tatar - velrørt med små chips i posen

Tatar – velrørt med små chips i posen

Samlet set en rigtig flot aften og jeg siger med glæde tak til alle omkring bordet for en hyggelig aften og dag!