Kjøbenhavn, et godt sted til et måltid mad!

Har du lyst til en hyggelig og uprætentiøs aften i byen, så er Kjøbenhavn er glimrende sted at gå hen. Hvis du som undertegnede har passeret de 30 for en del år siden, men stadig bare gerne vil høre lidt rytmer i højtalerne og få et flabet smil fra tjeneren, så er Kjøbenhavn et oplagt valg. Det er et ungt hold der står bag denne restaurant og det er med til at skabe stemningen i lokalet og på fortovet. Er der skønhedsfejl sammenlignet med Michelinrestauranter i nabolaget? Ja, det er der. Men stemningen er fantastisk og maden fejler ingenting. Alle elementer er i orden og bliver serveret med glæde for maden og interesse for at du som gæst er glad og tilfreds. Denne aften var vi et selskab af 7 kollegaer, der fik serveret 2 retter hver og samlet set var ganske glade og tilfredse.

Kjøbenhavn krabbe
Første ret var taskekrabbe
med salat og en grøn sauce (som mangler på billedet). Yderst velsmagende, god krabbe der ikke var tør. Salaten sprød og med fine marinerede løgringe. Ikke en stor ret, men velsmagende.

Kjøbenhavn rib
Til hovedret havde jeg valgt rib
med en fantastisk cremet barbeque sauce over. Tilbehøret var et enkelt hjertesalathoved der var grillet, revet parmesan og karse på toppen. Igen velsmagende, men som min mere veltrænede kollega sagde: ”Der kunne måske godt være noget kulhydrat på denne tallerken?”  Der var ingen kartofler, men jeg savnede det ikke.

Kjøbenhavn dyreryg
Også et billede af min kollegas dyreryg, der var stegt til perfektion.

Samlet set en dejlig aften, hvor få måtte forbi café fodkold for at få stillet sulten. Personligt kunne jeg sagtens springe morgenmaden over dagen derpå. Vi afsluttede med en generøs Gin tonic.

Kjøbenhavn vin
Vi er hos Otto Suenson en af flere vinleverandører, så vi havde fået lov til at medbringe egenvin, der ikke er omtalt her.

Kjøbenhavn