Kan man servere Cognac for sine børn?

Det kan man godt, det skal blot gøres med omtanke og gerne uden alkohol. Forleden gik jeg forbi min gamle arbejdsplads Skjold Burne og så et nyt produkt fra Cognachuset Paul Giraud. Det er et hus jeg fandt da jeg arbejdede for dem, så altid interessant at se hvad der sker af udvikling.
Her er tale om et fantastisk produkt; ren druesaft fra druer høstet i Cognac distriktet og tappet med en anelse kulsyre så den fremstår mousserende. Glem alt om dårlig alkoholfri vin, det her er ren saft og upoleret velsmag.

Alkoholdfri vin fra Cognac2013 Paul Giraud, Jus de Raisins, Gazeifie, Vendange Selectionnees – lidt klodsede bobler, men en herlig frisk duft af grønne druer og limesaft. Smagen er frisk med en ret høj syre, lidt for høj synes drengene. Som Riesling fan synes jeg det er passende. Der er en god lille bittertone til at holde sødmen fanget så der er balance.

Den her kan klart anbefales til tilbudsprisen på en flad 50’er! Drengene siger jeg skal forbi efter flere …