Trekosten, Nivå Havn.

Vel tilbage fra en herlig rundtur i Europa. Det giver stof til nok et indlæg eller to, men de skal lige tastes. Vi har været rundt og besøgt hhv. Berlin, Østrig, Piemonte og Gardasøen. Nogle meget forskellige oplevelser rent kulinarisk, men med hver deres klare udtryk.

Vel hjemme igen, kan der så være noget bedre end at blive inviteret ud at spise på havnen i Nivå. Restaurant Trekosten har ligget her i en del år og det generelle man hører fra folk er positivt. Dette var vores første besøg i restauranten. Menukortet er traditionelt med nydelige klassiske retter, og mulighed for at tage månedens menu. Vi valgte alle at bestille en pandestegt rødspætte med nye hvide kartofler. Den var stegt perfekt og kartoflerne var gode. Saucen var ok, om end lidt kønsløs. Tyttebær på siden og udsigt over Øresund. Kan man ønske sig mere? Nej vel?
Vinkortet var ok, uden at være imponerende. Vi nuppede det altid kedelige, men sikre valg; Alsace Riesling, denne var Cave Hunavihr i 2008 årgangen. Glimrende, men satte sig ikke mærkbare præg i hukommelsen.
Generelt var her en god stemning og alle virkede glade. God plads til børnene, ja nærmest hele havnen de kunne lege på. Perfekt afslappet aften der blev rundet af med en glimrende dobbelt espresso! Helt klart et sted jeg gerne vil anbefale, og et sted jeg gerne kommer igen.