BLOGMAG – et magasin på nettet.

Blogmag har inviteret mig med i et spændende samarbejde, hvor jeg får mulighed for at udvikle mig som blogger og skribent. Jeg takker for invitationen og glæder mig til at se hvordan det kan udvikle sig. Et rigtig flot samarbejde, hvor gode bloggere som Feinschmeckeren, My Pleasure, A Mantastic World samt mange andre fede blogs er med.

sushi og sticks

Blogmag er et magasin på nettet, der samler blogge med et budskab og hvor der er fokus på de gode ting i livet. Her skulle gerne være en samling blogge, hvor du som læser kommer godt rundt i landskabet.

Vin på le sommelier

Efter endt smagning

Min blog vil stadig være den samme uafhængige blog, der hovedsageligt omtaler vin! Der vil stadig være indslag omkring andre ting der betyder noget for mig; mad, en opskrift i ny og næ, andre drikkevarer osv. Måske vil der nu komme en ny vinkel og indlæg om andre ting, som jeg har lyst til at skrive om. Som altid vil det tydeligt fremgå hvis der er tale om sponsorerede indlæg, eller om mit eget læder har lagt ryg til udgifterne.

Friis Holm og Valrhona

Jeg håber at du som læser vil følge med her og på blogmag, der både findes i en herreudgave og en dameudgave.