Madklubben Tivoli – en anbefaling

Jeg havde familien med i Tivoli forleden. Vi skulle ind og opleve Halloween udsmykningen. Halloween er efter min bedste mening en voldsomt kommerciel højtid vi fejlagtigt har taget til os i Danmark. At Tivoli så samtidig vælger at fokusere på det i 2 uger, som ikke inkludere selve Halloween aften, er for mig blot en understregning af dette absurd kommercielle koncept. Ellers ikke mere brok, da haven var pyntet smukt op og oktober måned viste sig fra sin bedste side med temperaturer over 10 grader. Som omtalt i tidligere indlæg, så var familien på tur og vi skulle finde et fornuftigt sted at spise. Valget faldt på Madklubben, baseret på egen sondering af hjemmesider, samt gode råd på Facebook fra flere sider.
Tivoli Madklubben
Ved ankomst til Madklubben kunne vi konstatere at man også kunne sidde ude, hvis man ville tage et tæppe og nyde en lun aften. Vi valgte at gå ind i varmen, og gud hvor var der varmt. Mit umiddelbare bud er at der var mere end 25 grader i restauranten, hvilken var grænsende til ubehageligt. Hvorfor skrue så meget op for varmen? For at vi skal drikke mere, eller? Resultatet var at vi bare ville spise og komme videre i programmet.

Vi valgte en enkelt hovedret hver, hvilket var alt rigeligt, da portioner var yderst gavmilde. Af os fire, spiste kun én op.
IMG_8834
Fruen fik dagens grønne ret, hvilket var en perlebyg risotto med revet trøffel på toppen. Den var helt perfekt i konsistens og dejlig smagfuld.

IMG_8835Begge drenge bestilte cheeseburger, som blev serveret med super lækre fritter og to slags dyppelse. En god burger, med lidt rigelig salat og for lidt ost.

IMG_8838Jeg bestilte en efterårsgryde, som var lige hvad jeg drømte om. Gode oksestykker, rodfrugter i mundrette stykker og rigeligt med brun sovs ovenpå kartoffelmosen. Ikke en kompliceret ret, men velsmagende.

Vi valgte at drikke vand og jeg tog et enkelt glas vin, hvor jeg aldrig så flasken.
La Luna del Rospo, Barbera d’Alba, Piemonte – ukendt årgang, men at gætte efter importørens hjemmeside så har det nok været 2011. Glimrende saftig Barbera, der stod godt til retten. Af princip vil jeg gerne se vinen blive skænket, men det er muligvis bare mig der er sippet. Vinen smagte af Barbera og var de 65,- kr værd, uden problemer. Resten af vinkortet så yderst rimeligt ud og havde vi haft den større pung med, så kan jeg ikke se hvorfor man ikke skulle drikke Krug Grande Cuvee til 1500,- hvilket ikke er meget over normal butikspris.

Samlet set et glimrende måltid, indtaget i et alt for varmt lokale med god stemning. Vi kommer med glæde tilbage til Madklubben. Samlet regning på kr. 850,- var på ingen måde for meget.

Rating: 7 af 10