Tivoli tur med familien – planlægning

Familien skal i Tivoli fredag aften og alle glæder sig. Jeg tænker straks på radiobiler og rutsjebane, men naturligvis også mad.
Hvor skal man spise i den gamle have?
Der er en del tanker når man tager vores familie med på udflugt. Er vi så meget anderledes end standardkunden i Den Gamle Have? Det tror jeg ikke, men sig mig endelig imod, hvis du ikke er enig. Vi søger et sted at spise hvor alles behov kan blive dækket, uden at vi bliver blanket helt af. Vores familie består af 2 voksne og 2 drenge på hhv. 12 & 15 år. De er ikke specielt kræsne, men de gider heller ikke meget mærkelige ting på tallerkenen.
I mange år har det været svært at finde gode muligheder i Tivoli, men nu ser tingene heldigvis anderledes ud. Der er en del muligheder hvor det kan lade sig gøre at spise til en ok pris. Ved en gennemtravling af Tivolis hjemmeside under rubrikken MAD fandt vi følgende som er i spil til i aften:

Café Ultimo. Ser lækkert og indbydende ud. Italiensk er altid en succes på vores hold. Står højt på listen, men forventningerne vil være høje når en Pizza Margerita står til kr. 115,- Personligt ville jeg vælge Lammeskank til kr. 195,-

Brdr. Price i Tivoli. Ser interessant ud og jeg ville med glæde gå ombord i deres indbydende retter. En gennemgang af aftenkortet med drengene gav dog ikke nogen stor glæde. Traditionelle danske retter taler åbenbart ikke til nutidens teenagere. Ville gerne vælge denne, men det bliver ikke med min familie.

Fish & Chips. Jo tak, den prøvede jeg med den yngste af drengene i sommer. Det er egentlig ganske ok. Frisk fisk der er paneret i lidt for meget dej til mig, men drenge smilede, samtidig med at han spurgte hvor fisken var. Meget rimeligt i pris og ok til at stille sulten hurtigt. Ikke rigtig i spil denne gang, hvor jeg gerne vil sidde ned indendørs.

Kähler i Tivoli. Det ville jeg så gerne, men må nok sande at prisniveau og madniveau er lidt for kompliceret til en familietur. Rasmus Palsgårds anmeldelse fik i den grad vækket min tanker i denne retning.

Madklubben. Det ser godt ud og som altid med Madklubbne hænger tingene sammen prismæssigt. En cheeseburger til kr. 150,- er ikke afskrækkende. En efterårsgryde, der kan dække over rester fra køkkenet, eller noget virkelig gennemtænkt kan godt virke fristende på mig. Det er en stor mulighed, hvor både voksne og børn kan blive mætte og glade.

Paafuglen. Et sikkert og klassisk valg, hvis vi gerne vil have traditionelle danske retter. Et menukort hvor alle burde kunne finde en ret de gerne ville spise. Prisniveauet er næsten ok, men ikke i den billige ende. En klar kandidat til familiemiddagen.

Chorros – spanskrør. Kan man egentlig kalde det for mad? Nej måske ikke men en ting er sikkert med mine drenge. Her starter turen for alvor med en lille snack, straks ved ankomst til haven….

Familien glæder sig, og forventningens glæde kan gøre meget. lad os nu se hvor vi ender med at indtage aftensmaden i morgen.