Halloween i Tivoli

Så er det den tid på året hvor du skal hive børn og barnlige sjæle med i Tivoli igen. Halloween er en af de højtider som Tivoli holder åbent for, i år er det udvidet til 3 uger. Hele haven bliver pyntet op til 3 uger med gyd og (u)hygge. Kontrollører og ansatte i hele haven har fået et pift, og hele alle buske og bede er pyntet med græskar og uhyggelige figurer.

IMG_4098

Inden et par timer med familien i haven, havde jeg fornøjelsen af at afholde vinsmagning for personalet på Kähler af vine på glas. Kan kort indskyde at den nye stil på Kähler er glasvin fra kr. 65,- og et fornuftigt udvalg. Vi smagte også en bred vifte af retter fra kortet og jeg kan kun sende ros til køkkenet herfra. At sidde ved et bord og nyde de enkelte retter, vil helt sikkert give et bedre indblik. Det må vi have tilgode. 

Jeg havde glæden af at være inviteret ind til et par glade timer med frue og børn. Vi nød glæden og de sjove forlystelser. Restauranterne var på sådan en aften absolut ikke fyldt op og vi fik da også stillet den værste sult i en af havens mange boder.

Se endnu flere billeder fra Tivoli på en Hallloween aften her på BT

IMG_4101

Her er det udsmykningen foran Restaurant Påfuglen.

IMG_4105

… og selve påfuglen kom også forbi og kiggede sig lidt omkring.

IMG_4108

Vi startede vores besøg med en kop Nespresso på terrassen og nød det milde efterårsvejr. Hele haven har nu Nespresso rundt på barene, hvilket i min optik gør at man kan være sikker på at få en god kop kaffe. Sammenlignet med den brændte espresso jeg drak samme sted sidste år, så er Nespresso en glimrende løsning.

IMG_4109

Her er en af mange muligheder for at børnene kan blive aktiveret; skær dit eget græskar.

IMG_4110
Jeg var inviteret i Tivoli af Tivoli og siger pænt tak for invitationen. Drengene nød forlystelser til op over begge ører, vi andre en stille kop kaffe.