2009 Denis Mortet Gevrey Chambertin

En stille og rolig dejlig fredag på kontoret. Vi var så heldige at der var et par gode flasker på programmet, jeg siger pænt tak til dem der gav en omgang. Anders B. gav første flaske, da han rundede et blødt hjørne.

Denis MOrtet Gevrey

2009 Denis Mortet, En Champs, Gevrey Chambertin – relativ mørk rød, ingen brunhed i kanten. Intens og tæt i duften. Bliver poppet og skænket direkte, men kræver en god halv time i glasset inden den åbner op for godteposen. Den ender rigtig godt. Varm frugt i næsen, nærmest tranebær og mørke blommer, begge dele går igen i smagen. Meget moden frugt med tannin der holder godt fast i frugtens saft, men giver løs til sidst. Dejlig cremet og blød, men med så meget struktur at den sagtens kan leve et par år mere.

Næste flaske kom fra Jesper A. der skulle på ferie – tak for den som vi altid elsker.

Riesling Spatlese Haag

2012 Fritz Haag, Riesling Spätlese, Brauneberger Juffer Sonnenuhr, Mosel – snorlige og lækker som altid. Moden tropisk frugt og en helt ren syre. Kalket mineralsk og helt tæt i sin opbygning, på trods af en fjerlet struktur.

En herlig fredag, der sluttede med en sejr til Rungsted over Sønderjyske i ishockey.