Wine of the Week – Champagne, Besserat de Bellefon

For nylig blev jeg tilbudt at deltage i en større præsentation af Champagne fra Besserat de Bellefon. Jeg kunne ikke deltage, men fik en enkelt flaske som en lille tanke. Jeg siger pænt tak. Forleden åbnede jeg denne, sammen med en flaske Moet et Chandon. Der er ingen tvivl om at Moet virkelig ikke smagte godt denne dag, men Besserat strålede i solen.

Champagne Besserat

NV, Besserat de Bellefon, Cuvée des Moines, Brut, Champagne – små fine bobler, som danser på tungen. Rigtig fin stil som passer lige til min smag. Renhed, saftig frugt og en kombination af æble og citron. Det er ikke vildt kompliceret, men det lever helt op til mine forventninger til en god Champagne. Ren og frisk stil, hvor glassene hurtig tømmes.

Champagne Moet

Moet & Chandon, Imperial Brut, Champagne – denne viste sig simpelthen ikke fra en god side denne dag. Den var klodset, uren og med vulgære bobler. Jeg må tage hatten af for deres markedsføring, men kvaliteten i flasken var bare ikke god.

Og, som forbugerombudsmanden siger vi skal gøre, så skriver jeg gerne “Reklame”. Det er jo kun rimeligt at skrive det, når man ikke selv har betalt for den ene flaske. Nicolai fra Lautia har givet mig flasken fra Besserat de Bellefon, uden at jeg lovede ham nogen som helst omtale. Moet & Chandon var medbragt af en god ven, så den har jeg teknisk set heller ikke betalt for.

Link til forbugerombudsmandens regler. http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Love-og-regulering/Retningslinjer-og-vejledninger/Markedsfoeringsloven/Skjult-reklame

Reklame